Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2008 23:12 - Нещо актуално Писмо до френда в стил типичната блог злободневност
Автор: bestregards Категория: Изкуство   
Прочетен: 740 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.07.2008 00:17


Здравей, приятелю!

Гърмя, а? Разтресе ни за ден огромната лудост. Разтресе ни в истеричен смях и превъзбудени коментари. Лудостта ни експлоадира много днес. Иначе всеки ден избухва по някоя "малка" лудост. Тази седмица не удари ли някой друг засякъл те нахалник на светофара  /или пък той тебе/и размина ли ти се пак на косъм да прегазиш някой луд пешеходец? Бабата пак беше се набутала с 3-4 годишното внуче в лудата маршрутка, а тя себе си едвам удържа. Бременната се натъпка също и тя в лудата маршрутка ....и майката с няколко месечното бебе бързаше. Че какво като й отстъпих място, то при първите по-резки спирачки ищеше да  се катапултира с цялата си тежест върху отрочето. Лелката изми ли днес пак и без това хлъзгавия лъскав под на луксозния фитнес. Ами ако момичето, което падне този път не просто пропусне няколко тренировки, заради навехнати крайници, а удари тила в стълбите? Къде е по-безопасно да мина  - покрай скелето на съмнителния строеж или покрай стената на огромните тухлени мощи. А като пусна този фас в шахтата, дали няма да ми е за последо, защото помниш ли ги онези дето бяха пуснали и те нещо в една шахта? Добре ли изгасих фаса в  контейнера пред офиса, че на Стамболийски видя ли докъде стигаха пламъците, а и този с червеното старо фордче как се е залепил - цял е изгорял и той.....Кое убива повече - пушенето или престоя на булеварда? В тези горещини тези яйца колко са салмонелени? Докторът пак ли няма да се запознае с инфекцията и ще изядеш 2-3 вида скъпи антибиотици??? Какво сърцето ли те боде, докато го чакаш два часа в коридора пълен с вируси??? Изми ли добре бутилката от каустика?? Доколко са ти чисти ръцете според тебе та ми пипаш ХЛЯБА?? Или пипаш несъзнателно, както пипаш пъпките по лицето си от нерви и от пот смъдящи ...дванадесет часа на тази каса.....че и кенефите да са почистени трябва.... Ти мивката със същата гъба ли я миеш, дето бърка в тоалетната чиния???....... Бири ли отнесоха тези деца в парка оръжия ли за бой с другата банда или с някоя безпризорна животинка?? А злите питомни и диви кучета затворени ли са добре? Кажи ми откъде да не минавам! Двукраките изверги и те ли са добре затворени?...... Автобуса ли да хвана или влака?.... А кога ли ще гръмне бензиностанция или газ станция?

Да оцелявам както мога, нали? И в тая лудница хич да не проявявам съвест нали? Защото в мизерия, абсурд и лудост още дълго ще оцеляваме! В ерата на ефективните а-ла-западни решения на нашия мизерен живот, на бързите обороти, темпове и непрекъснато назидание за повишена производителност на труда! Ако не е качествен, то ,робе, е защото си некадърен, а експлоатацията на мизерника е комунистическа инсинуация. И като си помисля, че всичките тия материални блага, заради които ти самият си материал, отдаващ се до нечовешки измерения са за да ги ползваш  /банки, метро, молове ехе хеее/.. не строиш ли пак светлото бъдеще като червената бабичка преди 10-ти..... Не нищо не строиш... оцеляваш ден за ден в омагьосания кръг на бедността..... построил си и строиш светлото бъдеще на други хора... е не за твоята плът и кръв, но все за някой ще има материално щастие....поне с това можеш да се утешиш... участваш в глобалното натрупване на блага.... Ама си си ти мизерник  и неудачник! Пък  ако се напънеш ощееее и оооще, колкото може повече, даже и сам ще се изненадаш колко много можеш всъщност, та  може и да се уредиш с прилична колица втора употреба и 20 годишен ипотечен заем за гълъбарниче в Овча купел, евентулано да го населиш след 2-3 години...... а деца не можеш да си позволиш... пък и пречат на кариерата.....

Е нищо няма да се сдухваме я....
Да пийнем по бира в тази жега да отпуснем морни потни шкембета и хич да не ни пука....Чакам те и за малко неангажиращи забавления с всички предпазни мерки и порно ексри. Е това е живота да си живееш, нали? Кой е като нас тарикат!

Best Regards,



Тагове:   блог,   стил,   писмо,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bestregards
Категория: Изкуство
Прочетен: 158951
Постинги: 69
Коментари: 298
Гласове: 1791
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930